>Sincfala Museum van de Zwinstreek
Sincfala,
Museum van de Zwinstreek
HomeActiviteitenPaljas Museumavond met Wildvuur – donderdag 11 augustus 2016
 
 
     wildvuur-banner

Nederlandstalige  pop/kleinkunst aangevuld met eigenzinnige covers van Nederlandstalige/Vlaamse pophits

wildvuur-02Om 20 uur start het optreden van WILDVUUR met een warm muzi-Kaal project waarin eigen Nederlandstalige/West-Vlaamse nummers (pop/kleinkunst) centraal staan. ...

Dit project lag reeds heel lang te smeulen tussen de oren van zanger/gitarist/songschrijver Willie Boy. Tussen de vele coverprojecten waarmee hij jarenlang op diverse podia zijn publiek warm kon maken lag WILDVUUR te wachten op die éne extra vonk.

Deze vonk kwam er toen verschillende liedjes van een verhoogde temperatuur werden voorzien door violiste Hilde en zangeres Jennifer.  Slagwerkfinesse en basprecisie door de toegevoegde explosieve ritmesectie (Jan & Leo) zorgen momenteel voor een sterk aangewakkerd WILDVUUR.

 
 
Zomer 2016 - Overzicht optredens in Museum Sincfala
 

Paljas Museumavonden in Sincfala zijn een traditie op donderdagen vanaf 14 juli tot en met 18 augustus.

In 2016 is het museum op 14, 21 en 28 juli en op 4, 11 en 18 augustus tot 22 uur open!

Om 19 uur start in de grote zaal van het Oud Schoolgebouw een gids met een rondleiding van het museum die begint met de zomertentoonstelling ‘De Groote Oorlog in de Zwinstreek'.

Opnieuw dit jaar, kunnen kinderen op eigen houtje aan de slag met een mooie zoektocht doorheen het museum naar ‘De schatten van Vlieg’. Het plan ligt klaar om op een avontuurlijke, leuke en speelse manier het museum te ontdekken. Het thema dit jaar is 'Zien'. (6 tot 12 jaar).

Behendigheid is troef met een circuit van volksspelen. Deze spelen zijn er natuurlijk voor jong en oud. Voor een drankje kan men tussendoor terecht aan onze bar. Om de dag af te sluiten serveert Museum Sincfala elke week om 20 uur een optreden.

Handige Links:

  • Zoektocht voor kinderen met 'Vlieg'

Deelname aan de Paljas Museumavonden is Gratis!