>Sincfala Museum van de Zwinstreek
Sincfala,
Museum van de Zwinstreek
HomeActiviteitenPaljas Museumavond met Trio Dhoore – donderdag 18 augustus 2016
trio dhoore bannertrio dhoore

STOMENDE FOLKMUZIEK GEGARANDEERD DOOR DRIE BROERS

Opzwepende grooves, swingende melodieën, en een strak samenspel worden voor u live gemixt tot een cocktail genaamd Trio Dhoore: nieuwe instrumentale folkmuziek uit Vlaanderen! Met Parachute (hun tweede cd) trachten ze een hulde te brengen aan de vreugde van het samen musiceren als broers.

Samen muziek spelen geeft een zalig gevoel van vrijheid en vernieuwde energie.

Gedurende de voorbije jaren samen onderweg van en naar concerten verzamelden ze heel wat zalige verhalen & ontmoetingen met fascinerende mensen. Deze verhalen & ontmoetingen liggen aan de basis van hun muziek.

Hieronder dan een voorsmaakje van hun muziek:

  

 
Zomer 2016 - Overzicht optredens in Museum Sincfala
 

Paljas Museumavonden in Sincfala zijn een traditie op donderdagen vanaf 14 juli tot en met 18 augustus.

In 2016 is het museum op 14, 21 en 28 juli en op 4, 11 en 18 augustus tot 22 uur open!

Om 19 uur start in de grote zaal van het Oud Schoolgebouw een gids met een rondleiding van het museum die begint met de zomertentoonstelling ‘De Groote Oorlog in de Zwinstreek'.

Opnieuw dit jaar, kunnen kinderen op eigen houtje aan de slag met een mooie zoektocht doorheen het museum naar ‘De schatten van Vlieg’. Het plan ligt klaar om op een avontuurlijke, leuke en speelse manier het museum te ontdekken. Het thema dit jaar is 'Zien'. (6 tot 12 jaar).

Behendigheid is troef met een circuit van volksspelen. Deze spelen zijn er natuurlijk voor jong en oud. Voor een drankje kan men tussendoor terecht aan onze bar. Om de dag af te sluiten serveert Museum Sincfala elke week om 20 uur een optreden.

Handige Links:

  • Zoektocht voor kinderen met 'Vlieg'

Deelname aan de Paljas Museumavonden is Gratis!