Mer du Nord - Heyst. Stedenbouwkundig plan van de gemeente Heist

Mer du Nord - Heyst. Stedenbouwkundig plan van de gemeente Heist
CARBPXX00118
Titel: Mer du Nord - Heyst. Stedenbouwkundig plan van de gemeente Heist. . Stedenbouwkundig plan van Heyst uit 1872 met grafische opgave van bouwpercelen langs de zeedijk (Promenoir de la digue de mer) en terre plein de couronnement du perré (stenen talud). In het midden in grijs ingekleurde zone van het hotel du Phare en rechts het Hotel de la Plage. De percelen in roze worden openbaar verkocht. De straten zijn `rues projétéesŽ of gepland en in aanleg. Het zeedijktalud is in blauw aangegeven met trapjes. De dijkboulevard in het rood. Rechts de Steenweg van Brugge naar Heyst. (Chaussée de Bruges à Heyst). Onderaan loopt van linksboven naar rechtsonder de spoorweg van Blankenberghe naar Heyst in blauwe lijn. Onderaan: joint à mon rapport du 24 aôut 1872 n° 17091, lŽingénieur (signé) E. Piens. Joint à mon rapport du 26 aôut 1872 n° 31125, lŽIngénier en chef-directeur.
Kalkpapier | Rechthoek, met vier vouwen | Beige, ingekleurd in blauw en rood, zones en percelen getekend in zwarte inkt. En ingekleurd in roze en grijs. Omschrijving en aanduidingen en handtekeningen van diensthoofden in sierlijk handschrift en zwarte inkt. De spoorweg is als een blauwe lijn aangegeven. Taal: Frans. Schaal: 1/1000 per meter. | 56 x 29,5 cm
Kaarten plattegronden en plannen
Bouwplannen
1872-08-26
Ministère de lŽagriculture, de lŽIndustrie et des travaux publics, ponts et chaussées, 2e direction. LŽIngénieur en chef E. Piens.
Dilte