Dunes De Heyst - Cession de terrain à la Commune de Heyst

Dunes De Heyst - Cession de terrain à la Commune de Heyst
CARBPXX00119
Titel: Dunes De Heyst - Cession de terrain à la Commune de Heyst. . Dunes de Heyst - Cession de terrain à la Commune de Heyst- Proces-Verbal. Proces-verbaal van de afdeling Bruggen en Wegen van het Ministerie van Landbouw, Industrie en Openbare Werken, vertegenwoordigd door ingenieur Eugène Grevis op gezag van de minister bij brief van 4 september 1876 verklaart aan de burgemeester van Heyst, Nicolas Mengé, die in naam van de gemeente optreedt bij gemeenteraadsbesluit van 25 april 1877, dat de weg die loopt vanaf het Hotel Léopold II tot aan de Zeedijk (Promenoir de la digue de mer) aan de gemeente Heyst in concessie wordt gegeven tegen voorwaarden in drie punten vermeld. Punt 1: de weg wordt in eigen beheer genomen, Punt 2: onderhoud is ten laste van de gemeente Punt 3: de overheid behoudt alle rechten. Liggingsplan: Plan du chemin à céder à la commune de Heyst. De geconcedeerde weg loopt vanaf het Hôtel Léopold II over de spoorbaan Heyst-Blankenberghe tot aan de Zeedijk. Onderaan: Dressé par le Conducteur des Ponts et Chaussées - sousigné - Blankenberghe, le 6 aôut 1876. J. Baey.
Papier | Rechthoek | Dubbel folioblad (B) met handschrift in sepiainkt, aan één zijde beschreven. Plan (A) in folioformaat met ligging van de weg die door de Belgische overheid aan de gemeente Heyst in concessie wordt gegeven. Het plan is in zwarte inkt met de concessieweg in blauw en rood ingekleurd. De grijze zones zijn de percelen en hotels die met naam zijn opgegeven. De andere straten staan ook vermeld in zwarte inkt en zijn niet ingekleurd. Taal: Frans. Schaal: 1/1000 per meter | Plan: 34,5 x 20,5 cm, Besluit: 33,5 x 23,5 cm | Ontwerp van proces-verbaal en plan is aan randen lichtjes beschadigd.
Kaarten plattegronden en plannen
Bouwplannen
1876-08-06
Ministère de lŽagriculture, de lŽIndustrie et des travaux publics, ponts et chaussées. Pressé par le conducteur des Ponts et des Chaussées, Sousigné J. Baey.
Dilte