Maison à construire à... pour le compte de Mr... rue des Drapiers 62 , Bruges

Maison à construire à... pour le compte de Mr... rue des Drapiers 62 , Bruges
CARBPXX00210
Bouwplan: Maison à construire à... pour le compte de Mr... rue des Drapiers 62 , Bruges.[Huis te bouwen te... voor rekening van de heer ... Lakenstraat 62, Brugge]. Bovenaan plan: de titel in handschrift met eronder het zegel van l'adiministration communal de Heyst sur Mer [gemeentebestuur Heist aan-Zee]. In spiegelschrift het cijfer 28/1887. Het plan bevat de voorgevel van een villa met benedenverdieping in art décostijl: portaal met trap en zuilenboog. Twee bovenverdiepingen met grote boograam tussen sierstenen en gevelankers. In het dak zit midden een groot dakkapel met recht raam. Op de nok van het kapelraam staat een gietijzeren windroos. Links van de gevel is een doorsnede van de gevelmuur met ramen en zuilen en vluchtlijnen met afmetingen. Onderaan in plan: coupe [doorsnede], échelle 0,02 par mètre. Façade principale [voorgevel], met ernaast een onleesbaar handschrift.
Planafdruk is onvolledig aan de boven en rechterzijde waardoor de titel onvolledig staat afgedrukt. Plannummer: 28/1887.
Papier | Rechthoek | Plandruk, zwarte inkt. Eenzijdig bedrukt. Taal: Frans. Schaal: 0,02 per meter of 1/50e | 65,5 cm x 32 cm | Gekreukt aan bovenhoek
Kaarten plattegronden en plannen
Bouwplannen
1887
Dilte