Kunststad Brugge en zijn haven Zeebrugge open poort op de zee

Kunststad Brugge en zijn haven Zeebrugge open poort op de zee
DOCFLXX00081
Titel: `Kunststad Brugge en zijn haven Zeebrugge, open poort op zeeŽ. 16 facetten van Brugge en zijn haven Zeebrugge worden door evenveel journalisten en stadsmedewerkers belicht. Elk facet is voorzien van een kleurenfoto of een afbeelding. `Toerisme, visserij, carferries, kustrecreatie, goederenverkeer, diepzeehaven, petroleumtrafiek, containervervoer,...De keerzijde is een industriekaart van het Maritiem Brugs Regio. Een kaart getekend naar het voorontwerp gewestplan Brugge - Oostkust met aanduiding van industriële inplantingen en ontworpen naar aanleiding van de uitbreiding van de haven Zeebrugge. De kleuren en arceringen op de kaart stemmen overeen met diverse bouwzones, industriezones, uitbreidingzones en gele agrarische gebieden.
(96 x 65 cm). Kaart in vierkleurendruk met legende in kleine zwarte letterdruk. Keerzijde kleurenfotoŽs met tekst in zwarte en rode letterdruk en grafieken in vierkleurendruk. De kaart wordt in zestien vakken opgevouwen.
Twee exemplaren (A-B).
Documenten
Folders en flyers
1970
Sint-Augustinus Drukkerij N.V. Brugge.
Uitgave Zeehavencomité 1970 met medewerking stad Brugge - WES-MBZ en kamer voor handel en nijverheid Brugge en omliggende. Design en lay-out Jan Vanden Bossche, Brugge, Photogravure Druco Halle
BIB Sincfala