Notariële verkoopakte van woonhuis met erf en aanhorigheden te Heyst-aan-Zee in de Steenstraat, eigendom van Rosalie Desmedt, weduwe van Pieter Ackx.

Notariële verkoopakte van woonhuis met erf en aanhorigheden te Heyst-aan-Zee in de Steenstraat, eigendom van Rosalie Desmedt, weduwe van Pieter Ackx.
DOCIDXX00095
Notariële verkoopakte van een woonhuis met erf, gelegen in de Steenstraat te Heyst-aan-Zee. Openbare verkoop van eigendom van weduwe Rosalie Desmedt, weduwe van Pieter Ackx en de familie Ackx met opsomming van de het eigendomsaandeel van de `gemeenschap AckxŽ , de verkoop door de vorige eigenaars, Vandesteene-Vander Hofstadt, Pieter Vlietinck, de verkoopsvoorwaarden en de beschrijving van de te verkopen goederen: een woonhuis met erf gelegen te Heyst-aan-Zee in de Steenstraat palende noordwest met Frans Baervoets-De Groote, noordoost Pieter Stijns-Vandierendonck, zuidwest de weduwe Frans Vandierendonck-Vercaillie, gekadastreerd sectie B, nummer 222 i/5 voor honderdentien centiare, bewoond door Pieter Boei, mits twaalf franks te maande. De toewijzing van deze openbare verkoop gaat door op maandag achttien december 1911. Na menige oproepingen is het te verkopen goed toegeslagen aan Charles De Backere, timmerman, mits hoogste bod van 2.550 frank.
Op de achterflap van de kaft in zwaar handschrift: Kantoor van den notaris Depuydt te Dudzele. Afschrift openbare verkooping door Rosalie Desmedt, weduwe van Pieter Ackx en medegerechtigden aan Charles De Backere-Ackx, allen te Heyst a.z. van een woonhuis en een are 10 C.A. erf te Heyst mits 2550 frs.
(23 x 32,5 cm). Notariële akte in bruine kaft met zwart hoofddruk van notariskantoor. Negen beschreven bladen in zwaar witgrijs papier met lichtgrijze lijnen. Met zwarte inkt in sierlijk handschrift opgesteld. Op elk beschreven blad een rood formaat zegel van 1 frank en 30 centiemen. De akte is met een wit koord in het midden gebonden.
(ON: 2007-052).
Documenten
Ingebonden documenten
Akte van 18 december 1911.
Kantoor Notaris Richard Pollentier, Dudzele.
Kantoor notaris Arthus Depuydt te Dudzele
BIB Sincfala