Notariële akte van verkoop van een woonhuis met erf en aanhorigheden ten westzijde der Steenstraat te Heyst.

Notariële akte van verkoop van een woonhuis met erf en aanhorigheden ten westzijde der Steenstraat te Heyst.
DOCIDXX00097
Notariële akte voor het verlijden van een verkoop van een woonhuis met erf van notaris Josef Vander Hofstadt aan Pieter Ackx-Desmedt. Aanvaardende: een woonhuis met erf en aanhorigheden gelegen te Heyst-aan-Zee aan de westzijde van de Steenstraat, leidende van de Pannestraat naar de Duinestraat. De erf, voor de ene helft aan Sieur (sic) Vandesteene en Vander Hofstadt, ten deele iegens den faillietboedel van Pieter Vlietynck, te Heyst, luidens verslag openbare veiling door notaris Fraeys te Brugge. De verkoop geschiedt mits de somme van tweeduizend zeshonded frank. Waarvan akte ten jare 1896, den tweeden juli.
Op de achterkaft het résumé van de akte in zwart handschrift: Verkoop door notaris Josef Vander Hofstadt en Leopold Vandensteen, steenbakker te Heyst , van een woonhuis met erf te Heyst, westzijde van de Steenstraat, kadastraal onder sectie B deel van 222 H4, voor 2.600 frank, 2 juli 1896.
(21 x 30,5 cm). Notariële akte in bruine kaft met zwart druk van een notariskantoor. Drie beschreven bladen in licht bruin papier, zacht geribd. Met inkt in sierlijk handschrift opgesteld. Op elk beschreven blad een rood formaat zegel van 1 frank en 30 centiemen. De akte is met een twee witte koordjes in het midden gebonden.
(ON : 2007-052)
Documenten
Ingebonden documenten
2 juli 1896.
Papierhandel NIAS, Brussel.
Kantoor Notaris Josef Vander Hofstadt, notaris te Brugge.
BIB Sincfala