Spijskaart - De Zeegalm viert voor de 4de maal Ste Cecilia - 25 november 1950
HSSVEMU00012
Titel: 'De zeegalm viert voor de 4de maal Ste Cecilia in het Hotel Prins Boudewijn, op 25 nov. 1950 - Spijskaart'. Parodie op standaard omschrijving van gerechten van een menukaart: Hors-d'oeuvres varietes bestaande uit droge vis met botersaus, bananneschellen, bruinvis oren in de geleie. Zurkelsoep met keunebolletjes. Een lekker stuk uit het achterwerk van de walvis, met crocodilletranen als saus. Macaroni, vers groensel van winterhulp, beetebladeren op z'n Knoks, konkommers met kaktusbladeren, klaverbladeren met stoverie. Peperkoek met slagroom of naar keus oliebollen met creme fouettee. Bovenaan in blauw handschrift: Mevrouw Em. Vandegehuchte.
Zie ook HSSVEMU00013: zelfde datum van souper doch andere menukaart!
Gekartonneerd papier | Rechthoek, gevouwen | Wit, zwarte letterdruk, bovenaan met blauwe inkt geschreven | 14 x 22 cm
(ON: 2013/027)
Hobby sport en spel
Verenigingen
Muziekverenigingen
25/11/1950
Harmoniie de Zeegalm
Zolder