Garnalen verwerken
SCHSCXX00063
Taferelen: 1) Paardenvissers hebben de garnalen thuis afgeleverd. 2) Eerste zifting met krabbenzeef - 3) Tweede zifting met garnalenzeef. 4) Korven worden bij de sorteertafel gebruikt om de garnaal eerst te `verlezen (dit is ontdoen van krabbetjes enz), de garnaal komt in mand ernaast. 5) Koken van de garnaal duurt 5 à 10 minuten. Hoe eerder hoe beter de kwaliteit en smaak. 6) De gekookte garnalen worden op een koelnet gegooid en open gespreid om vlug te drogen. Onderaan rechts signatuur DC.
Beschrijving activiteit.
Olieverf op doek, (60 x 50 cm) in donkerbruin kader (74 x 64 cm) met dikte (7 cm). Binnenzijde kaderrand is goudkleurige bies. Schilderij gemaakt in heldere kleuren. Achterkant: ijzerdraad en haakjes aan het houten frame bevestigd.
(ON: NIEW00122 en VAR0604)
Schilderijen
Schilderijen
In kader
DC
Depot boven