>Sincfala Museum van de Zwinstreek
Sincfala,
Museum van de Zwinstreek
HomeActiviteitenActiviteiten 2012Garnalentocht - elke dinsdagnamiddag in juli en augustus 2012

 

folkloremarkt-heistDe Folkloremarkt in het centrum van Heist strekt zich uit van de Graaf d'Ursellaan over het Heldenplein naar de Kursaalstraat en terug de Knokkestraat in. Daar, rechtover de burelen van de dienst Toerisme, op de parking, vind je de stand van Museum Sincfala.

Je vindt er meer informatie over de zomertochten, de museumavonden, de tentoonstelling 'Boterhammen met zand. Vakantiekolonies aan de Oostkust' en de zoektocht voor kinderen doorheen Museum Sincfala. Je kan er ook vragen stellen over ons vrijwilligersprogramma en het foto-identificatieproject

Van 14 tot 18 uur.

Zomer 2012 - Overzicht optredens in Museum Sincfala: 
 

Museumavonden in Sincfala zijn een traditie op donderdagen tussen 11 juli en 15 augustus.

In 2012 is het museum op 12, 19 en 26 juli en op 2 en 9 augustus tot 22 uur open!

Om 18.30 en 19 uur start in de grote zaal van het Oud Schoolgebouw een gids met een rondleiding in ondermeer de zomertentoonstelling ‘Boterhammen met zand’ en om 20 uur begint een optreden van onze uitgenodigde muziekanten. Op 19 juli echter begint de vertoning 'Kikkerkusje' voor kinderen en (groot)ouders om 19 uur!

Kinderen kunnen ook op hun eigen houtje aan de slag. Samen met Fonske en Vlieg gaan ze dit jaar op schattenjacht. Het plan lag klaar om op een avontuurlijke, leuke en speelse manier het museum met succes te ontdekken.

Behendigheid is troef met een circuit van volksspelen. Deze spelen zijn er natuurlijk voor jong en oud. Voor een drankje kon men tussendoor terecht aan onze bar. Om de dag af te sluiten serveert Museum Sincfala elke week om 20 uur een optreden.

Handige Links:

 
Toegang op museumavonden: 2,00 euro en een gratis drankje als je intekende op onze mailinglist!
Voor kinderen tot 12 jaar is het bezoek op deze avonden gratis.