>Sincfala Museum van de Zwinstreek
Sincfala,
Museum van de Zwinstreek
HomeActiviteitenActiviteiten 2007Vlieg vermist! - Zoekspel voor kinderen van 6 tot 12 jaar - 30 juni tot 23 augustus 2007

Logo_vlieg_webVanaf 30 juni tot en met 23 augustus 2007 kunnen kinderen in Sincfala, Museum van de Zwinstreek op zoek gaan naar Vlieg. De actie ‘Vlieg vermist!' is een speurtocht die in meer dan 200 cultuurhuizen in Vlaanderen plaatsvindt. In Museum Sincfala wonen tijdens de zomervakantie tien vliegen, de ene al wat groter dan de andere. Kinderen tussen 6 en 12 moeten naar de vliegen op zoek en kunnen zo fraaie prijzen winnen. Het is een erg leuke manier om Museum Sincfala te ontdekken. De zoektocht loopt in de drie museumgedeelten: de vleugel over 2000 jaar Zwinstreek, het Oud Schoolgebouw met alles over het leven van de visser vroeger en de tuin met een echte garnaalschuit.

Wie Vlieg vindt maakt kans op een leuke prijs en steunt tegelijkertijd Child Focus. Ieder kind dat meedoet met een speurtocht ontvangt een Speurneusdiploma met unieke code, die ze moeten invoeren op www.vliegjemee.be. Op die manier kunnen ze uitgekozen worden tot Speurneus van de week of maken ze kans op leuke hoofdprijzen die op de Cultuurmarkt (Antwerpen, zondag 26 augustus) uitgereikt worden. Bovendien geeft elk Speurneusdiploma recht op 2,00 € korting in Standaard Boekhandel bij aankopen vanaf 17,50 €. Bovendien deelt Museum Sincfala aan het eind van de vakantie ook prijzen uit. 3 vliegen in 1 klap dus!