>Sincfala Museum van de Zwinstreek
Sincfala,
Museum van de Zwinstreek
HomeActiviteitenActiviteiten 2008Tocht Knokke-Heist anders bekeken met Pajerotrein - elke vrijdagnamiddag in juli en augustus 2008

2008khabRij met de Pajerotrein tussen strand en polders. Ontdek de geschiedenis van Heist, Knokke, Ramskapelle en Westkapelle.

De Pajerotrein slentert tussen strand en polder en brengt u langs de mooiste historische plaatsen van Heist, Knokke, Ramskapelle en Westkapelle. Met de tocht Knokke-Heist anders bekeken ontdekt u het verrassende erfgoed in Knokke-Heist. Onderweg is een halte voorzien met een verfrissing. Een gids geeft deskundige uitleg. Het einde van de tocht is voorzien om 17u.

garnalentocht_treintje2007_web_kleinDe tocht Knokke-Heist anders bekeken is er elke vrijdagnamiddag in juli en augustus, uitgezonderd op 15 augustus. U reserveert bij voorkeur een plaats bij de Dienst Toerisme. Enkel dan bent u zeker van een zitje.

Opstappen kan aan het Lichttorenplein (Knokke) om 14 uur. Zijn er nog plaatsen over, dan kunt u nog op het allerlaatste moment een ticket kopen. Let op! Het treintje vertrekt stipt. Een gids zorgt voor uitleg tijdens de rit en op de stopplaatsen.

Tickets: 9,50 euro - 4,50 euro (kinderen onder de 12 jaar). Enkel bij aanschaf van uw ticket bij de Dienst Toerisme (050 630 380 – Heist: Knokkestraat – Knokke: Lichttorenplein) bent u zeker van een plaats.

Download hier de flyer (pdf) en een overzicht van het volledige zomerprogramma van Museum Sincfala (pdf).