Afdrukken

2008khabRij met de Pajerotrein tussen strand en polders. Ontdek de geschiedenis van Heist, Knokke, Ramskapelle en Westkapelle.

De Pajerotrein slentert tussen strand en polder en brengt u langs de mooiste historische plaatsen van Heist, Knokke, Ramskapelle en Westkapelle. Met de tocht Knokke-Heist anders bekeken ontdekt u het verrassende erfgoed in Knokke-Heist. Onderweg is een halte voorzien met een verfrissing. Een gids geeft deskundige uitleg. Het einde van de tocht is voorzien om 17u.

garnalentocht_treintje2007_web_kleinDe tocht Knokke-Heist anders bekeken is er elke vrijdagnamiddag in juli en augustus, uitgezonderd op 15 augustus. U reserveert bij voorkeur een plaats bij de Dienst Toerisme. Enkel dan bent u zeker van een zitje.

Opstappen kan aan het Lichttorenplein (Knokke) om 14 uur. Zijn er nog plaatsen over, dan kunt u nog op het allerlaatste moment een ticket kopen. Let op! Het treintje vertrekt stipt. Een gids zorgt voor uitleg tijdens de rit en op de stopplaatsen.

Tickets: 9,50 euro - 4,50 euro (kinderen onder de 12 jaar). Enkel bij aanschaf van uw ticket bij de Dienst Toerisme (050 630 380 – Heist: Knokkestraat – Knokke: Lichttorenplein) bent u zeker van een plaats.

Download hier de flyer (pdf) en een overzicht van het volledige zomerprogramma van Museum Sincfala (pdf).