>Sincfala Museum van de Zwinstreek
Sincfala,
Museum van de Zwinstreek
HomeActiviteitenActiviteiten 2008Vlieg op wereldreis - Zoekspel voor kinderen van 6 tot 12 jaar - 28 juni tot 31 augustus 2008

vliegpiraatlogoVanaf 28 juni tot en met 31 augustus 2008 kunnen kinderen in Sincfala, Museum van de Zwinstreek met Vlieg op wereldreis.

In Museum Sincfala wonen tijdens de zomervakantie piraten en zeemeerminnen. Samen met Vlieg kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar op zoek naar de verloren zeeschat. Als echte helden doorzoeken de kinderen het hele museum. Wie de schatkist vindt, ontvangt aan de balie een verrassing.

Bovendien kan je met een Vliegticket met unieke code één van de leuke prijzen winnen. Dit kan na het invoeren van deze code op www.vliegjemee.be. Dit Vliegticket is bovendien een kortingsbon van 2€ bij Standaard Boekhandel.

Deze zoektocht is een leuke manier om Museum Sincfala te ontdekken. De zoektocht loopt in de drie museumgedeelten: het Bezoekerscentrum over 2000 jaar Zwinstreek, het Oud Schoolgebouw met alles over het leven van de visser vroeger en de tuin met een echte garnaalschuit.

Vlieg gaat ook op wereldreis in Bibliotheek Scharpoord.