Afdrukken

Clubeaumer met Eau mer oe liever

club_eau-merZes zielen uit het Oostendse Westerkwartier (Bredene) en een aangespoelde uit Brugge plukken samen de sterren van de hemel en veroveren de nacht. Soms weemoedig, soms furieus brengen ze je in vervoering met zoetzure sprookjes. Een Russische ijsprinses uit Roksem, een roze veedrijver uit Virginia en een verbitterde Spaanse schone nestelen zich ogenblikkelijk in je hart. Laat je verleiden door verliefde kattebelletjes, handenvol souvenirs en maritieme liefdesverhalen. Kolkend op wrakhout en met de zilte zeelucht in de neus vertolkt Club Eau-Mer passie bij nacht en ontij.

De museumavonden zijn een traditie tijdens de zomermaanden juli en augustus. Op 16, 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus 2008, telkens van 18 tot 22 uur. Om 18.30 en 19 uur start in de grote zaal van het Oud Schoolgebouw een gids met een rondleiding. Voor jong en oud zijn er de hele avond volksspelen. En voor een drankje kan je terecht aan onze bar. Toegang: 2,00 euro – Ontvang een gratis drankje als je intekent op onze mailinglist! Elke week serveert het museum om 20 uur een optreden.

               DSC04512  DSC04523  DSC04538

 

               DSC04548  DSC04519  DSC04534

Behendigheid troef met een circuit van volksspelen voor jong en oud. Het wordt een avond vol speelse nostalgie. Leg alleen of in groep een aantrekkelijk parcours af.

 optredenvan roze liefde in Texas
toet een boer die een blauwtje lopt bie een Russische iesprinsesse in Roksem,
van zwarte nachten in troanen
toet treurige visschersliedjes met een happy end.
met eenn been in de zee en den anderen aan land
en t'erte die klopt gelik een schip in de storm,
moar toen aan wal

drinken en verdrinken, slaan en verslaan.
Oostende bij nacht en ontij
de Grote Foore is weer in de stad en zuug je mee toeta de zunne je naar huis jaagt
uut 't Westerkwartier, Brèninge en Brugge doen ze da met under clubtje van zesse