Afdrukken

 Logo_vlieg_web   Vlieg bezorgt kinderen een culturele zomer
                          Museum Sincfala feest mee!

Foto-vlieg-feest in Museum Sincfala

Museum Sincfala neemt deel aan de ‘Vlieg feest!’-actie. Tijdens de zomer kunnen kinderen zich     super amuseren in het museum. Speciaal voor hen werd een fotozoektocht uitgewerkt. Samen met  Fonske, bewoner van het museum ontdek je alle feesten die het museum rijk is.

 

Vlieg, hèt cultuurlabel voor kinderen van CultuurNet Vlaanderen, organiseert voor de 4de keer op rij een Zomeractie. De vorige actie bracht meer dan 7.500 kinderen op de been. Van 1 juli tot en met 31 augustus kunnen kinderen en gezinnen terecht in tal van cultuurhuizen en in de winkels van Standaard Boekhandel voor een stevige portie cultureel feestgedruis. Meer dan 200 cultuurhuizen, gaande van bibliotheken, musea, cultuurcentra, stads- en toeristische diensten tot festivals en jeugdhuizen, organiseren een activiteit in het kader van de Zomeractie van Vlieg.

 

Dit jaar viert Vlieg ook feest in Museum Sincfala en iedereen mag meefeesten. Vliegfeest is er ook in Bibliotheek Scharpoord, Meerlaan 32, 8300 Knokke-Heist.

De ‘Vlieg feest!’-actie
Alle publieksinfo over de actie wordt vanaf juni gebundeld op www.vliegjemee.be. Kinderen die deelnemen aan een van de activiteiten ontvangen een Vliegmagneet en een Feestticket met unieke code, die ze kunnen invoeren op de site om kans te maken op leuke prijzen zoals een volledig ingerichte kidsLAB kinderkamer. Bovendien krijgen ze met elk Feestticket korting bij Standaard Boekhandel. En ook Museum Sincfala doet er een verrassing bovenop!

 

 

DSC03926