>Sincfala Museum van de Zwinstreek
Sincfala,
Museum van de Zwinstreek
HomeActiviteitenActiviteiten 2011Folkloremarkt Heist - elke donderdag van juli en augustus 2011

 

folkloremarkt-heistDe Folkloremarkt in het centrum van Heist strekt zich uit van de Graaf d'Ursellaan over het Heldenplein naar de Kursaalstraat en terug de Knokkestraat in. Daar, rechtover de burelen van de dienst Toerisme, op de parking, vind je de stand van Museum Sincfala.

Je vindt er meer informatie over de zomertochten, de museumavonden, de tentoonstelling 'Zorg voor de doden' en de zoektocht voor kinderen het museum. Je kan er ook vragen stellen over ons vrijwilligersprogramma en het foto-identificatieproject

Van 14 tot 18 uur.

Zomer 2011 - Overzicht optredens in Museum Sincfala: 
 

Museumavonden in Sincfala zijn een traditie tijdens de zomermaanden juli en augustus.

In 2011 is het museum op 14, 21 en 28 juli en op 4 en 11 augustus tot 22 uur open!

Om 18.30 en 19 uur start in de grote zaal van het Oud Schoolgebouw een gids met een rondleiding in ondermeer de zomertentoonstelling ‘Zorg voor de doden’ en om 20 uur begint een optreden van onze uitgenodigde muziekanten.

Kinderen konnen op hun eigen houtje aan de slag. Samen met Fonske en Vlieg gaan ze dit jaar op schattenjacht. Het plan lag klaar om op een avontuurlijke, leuke en speelse manier het museum met succes te ontdekken.

Behendigheid is troef met een circuit van volksspelen. Deze spelen zijn er natuurlijk voor jong en oud. Voor een drankje kon men tussendoor terecht aan onze bar. Om de dag af te sluiten serveert Museum Sincfala elke week om 20 uur een optreden.

Handige Links:


Toegang op museumavonden: 2,00 euro en een gratis drankje als je intekende op onze mailinglist!
Voor kinderen tot 12 jaar is het bezoek op deze avonden gratis.