>Sincfala Museum van de Zwinstreek
Sincfala,
Museum van de Zwinstreek
HomeActiviteitenActiviteiten 2013Foto-identificatie De Sint-Joris - Maandag 17 juni 2013
 

Bramble-en-rose-in-concert

Katrien Van Zeir, Kries Roose en Johan Depreitere brengen samen een gevarieerd repertoire van eigen liedjes afgewisseld met minder of meer bekend werk van andere artiesten. In 2009 brachten ze samen een eerste gezamenlijke CD “House of Songs”, waaruit de single The Bramble and the Rose zeer frekwent op Radio 2 te horen was.

Bramble-en-Rose-in-concertKries componeerde voor o.a. Clouseau, Get Ready, Marijn De Valck, Jan De Wilde en Raymond v.h.G., van wie hij als Vlaamse Mustafa destijds negen jaar vaste begeleider was.

Nu begeleidt hij geregeld  kleinkunst-oervader Jan De Wilde, is hij de vaste partner van Johan Depreitere bij Johnny Champ & the Chimps Light, begeleidt hij ook voordrachtkunstenares Lieve Blondelle, en is hij nog steeds auteur-componist en (studio)muzikant in diverse projecten

Aandoenlijk, verstillend, opgewekt of nostalgisch, je blijft er niet onbewogen bij.

 

Hieronder een filmpje van één van hun optredens dat we op YouTube terugvonden:

Zomer 2013 - Overzicht optredens in Museum Sincfala

Museumavonden in Sincfala zijn een traditie op donderdagen tussen 11 juli en 15 augustus.

In 2013 is het museum op 18 en 25 juli en op 1 en 8 augustus 2013 tot 22 uur open!

Om 18.30 en 19 uur start in de grote zaal van het Oud Schoolgebouw een gids met een rondleiding van het museum die begint met de zomertentoonstelling ‘Van Albatros tot Zelzate'. Om 20 uur begint een optreden van onze uitgenodigde muziekgroepen.

Kinderen kunnen ook op eigen houtje aan de slag. Samen met 'Vlieg' gaan ze ook dit jaar op schattenjacht. Het plan lag klaar om op een avontuurlijke, leuke en speelse manier het museum te ontdekken.

Behendigheid is troef met een circuit van volksspelen. Deze spelen zijn er natuurlijk voor jong en oud. Voor een drankje kan men tussendoor terecht aan onze bar. Om de dag af te sluiten serveert Museum Sincfala elke week om 20 uur een optreden.

Handige Links:

 
Toegang op museumavonden: 2,00 euro en een gratis drankje als je intekent op onze mailinglist!
Voor kinderen tot 12 jaar is het bezoek op deze avonden gratis.