>Sincfala Museum van de Zwinstreek
Sincfala,
Museum van de Zwinstreek
HomeActiviteitenActiviteiten 2010MuseumBabbels - Niet te vatten! Uilenspiegel 500 jaar actueel - zondag 28 november 2010
4-beaufort-op-sincfala-banner
4-beaufort

4 Beaufort zijn vier mannen van de kust, geboren en getogen met zeewater in hun neus. Ze brengen een kuur van zeemansliederen en traditionals. Laat maar waaien!

4 Beaufort zijn vier vrienden van de Vlaamse Oostkust, die houden van muziek, amusement en gezelligheid. Allen zingen al meer dan twintig jaar in meerdere koren. Gestart in 2004 brengen zij liederen uit de havens van de zeven wereldzeeën … en nog vele andere!

Pierre, de kapitein, houdt de bemanning nauwlettend in het oog, want 4 Beaufort durft wel eens uit de bol gaan!  Urbain, de machinist, dat hun scheepje blijft varen maar gaat af en toe aan wal voor een dansje. Rigo, het lavertje, knapt de vuile karweitjes en geraakt soms in rare situaties. Met een grap en een grol trekt hij zich echter altijd uit de slag. André, de stuurman, leidt het kwartet in goede banen en zorgt voor de juiste koers. Hij voert je naar veilige havens in Bali, Shangai of Baltimore.

 Zomer 2010 - Overzicht optredens in Museum Sincfala:

De museumavonden in Sincfala zijn een traditie tijdens de zomermaanden juli en augustus.

In 2010 is het museum op 15, 22 en 29 juli en 5 en 12 augustus tot 22 uur open!

Om 18.30 en 19 uur start in de grote zaal van het Oud Schoolgebouw een gids met een rondleiding in ondermeer de zomertentoonstelling ‘Zwinstreek in VERVOERing’.

Kinderen kunnen op hun eigen houtje aan de slag. Samen met Fonske gaan ze dit jaar op schattentocht. Het plan ligt klaar om op een avontuurlijke, leuke en speelse manier het museum te ontdekken.

Behendigheid is troef met een circuit van volksspelen. Deze spelen zijn er natuurlijk voor jong en oud. Voor een drankje kan je tussendoor terecht aan onze bar. Om de dag af te sluiten serveert Museum Sincfala elke week om 20 uur een optreden.

Handige Links:

Toegang: 2,00 euro. Je ontvangt een gratis drankje als je intekent op onze mailinglist!
Voor kinderen tot 12 jaar is het bezoek gratis.