Afdrukken

thumbnail Sincfala foto Na vele jaren is de online raadpleegbare fotocollectie van Museum Sincfala uitgebreid tot bijna 15.000 foto's. Jaar na jaar breidt deze deelcollectie uit dankzij vele schenkingen en aanwinsten. Niet enkel de foto-identificatie momenten die sedert 2009 in Knokke-Heist plaatsvonden maar vooral ook door het werk van vele vrijwilligers en de medewerkers van de dienst Erfgoed, werd alle informatie nauwkeurig opgeslagen en tot op vandaag aangevuld, uitgebreid en beetje per beetje gepubliceerd. 

Nu kan je op een eenvoudige manier de fotocollectie online doorzoeken op basis van kernwoorden. Zoek je een foto van een visserschip, een boerderij, een gebouw, of een thema? Waag een kans ... misschien vind je wel wat je zoekt! Je kan de fotocollectie   HIER  raadplegen. 

thumbnail Sincfala foto 5Daarnaast blijven de medewerkers niet bij de pakken zitten want op dezelfde pagina kan je reeds meer dan 43.000 voorwerpen, documenten, kaarten, prentbriefkaarten, cartoons, enz. … uit de collectie online raadplegen. 

Een startpunt voor onderzoekers, studenten en vooral ook een plezier voor al wie op deze lange winteravonden even wil terugblikken in het rijke verleden van Knokke-Heist!