Afdrukken

Vorige week werd bekend gemaakt dat het gemeentebestuur van Knokke-Heist nieuw leven gingen blazen in de reuzen Pier en Wanne. 

Maar er is meer...  Graag nodigt Museum Sincfala in opdracht van het gemeentebestuur iedereen uit op zondag 5 juni tijdens Oosthoekkermis op de enige echte reuzenkoppenverkiezing! 

Dit is een unicum voor de gemeente.  Wie wil mag tussen 10u en 17u30 één stem uitbrengen in het kieshokje op een vrouwen- en een mannengezicht in de tuin van Museum Sincfala.  De twee gezichten die de meeste stemmen krijgen, zullen als voorbeeld dienen voor de nieuwe reuzenkoppen.  Bij de kandidaten zitten bekende en onbekende 'gezichten' maar wel hebben ze allemaal een link met deelgemeente Heist. 

De bekende gezichten zijn van Lea Bailyu-Boereboom, medestichtster van de Klakkertjes en Leopold Vlietinck beter bekend onder z'n lapnaam 'Roape'. Daarnaast zijn Pier Verbank ('Pol van Maertjens'), Emiel Meyers ('de Haaiekoker') en Leontine Kestens (echtgenote van scheepstimmerman Louis Dumeez) ook nog kandidaat. 

Laat deze kans niet ontsnappen en kom op 5 juni ook stemmen want de reuzen Pier en Wanne zijn van iedereen!