logo festival vissersliedFestival Vlaamse Visserslied

Op 15 augustus is het weer zo ver. Dan is het opnieuw verzameling geblazen op de Zeedijk ter hoogte van het Heldenplein, deze keer om 16 uur.

Opnieuw zullen heel wat inwoners en toeristen kunnen genieten van traditionele zowel als nieuwe liedjes met thema de zee en de visserij.

Hebt u zelf nog interessante teksten van oude liedjes, of wenst u zelf ook deel te nemen aan deze zangwedstrijd, aarzel dan niet om met de voorzitter of een bestuurslid kontakt te nemen.

VISFESTIVAL

Op zondag 5 juli zal het een drukte van jewelste zijn in Heist. Er is niet alleen de doortocht van de renners die deelnemen aan het Belgisch Kampioenschap, maar er is ook het Visfestival, een organisatie van het N.C.M.V. Heist-Duinbergen.

Ook Heyst Leeft is van de partij met een deel van de verzameling van Walter Dobbelaere. Yvonne Leliaert is onze gastvrouw en brengt aan onze stand op het Heldenplein de vissersliedjes van haar jongste cd.

Deze cd is te koop in het toerismekantoor te Heist zowel als te Knokke.

Daar zijn trouwens ook de visserspoppetjes te koop. Een koppeltje ‘Makkertjes’ in originele klederdracht, handgemaakt, tegen de prijs van slechts 1000 fr voor de twee.

Festival Vlaams Visserslied 1998

Redactie

Heyst Leeft
1998
02
016-016
Ludo Sterkens
2023-06-19 14:43:22