Oproep medewerkers processie zeewijding

Beste,

Na onze eerste organisatie vorig jaar is de werkgroep 'Ster der Zee' alweer druk bezig met de voorbereiding van de processie en zeewijding op 15 augustus van dit jaar.

Ons grootste probleem hierbij is het vinden van bereidwilligen om mee te stappen in de processie. We zijn immers van plan om dit jaar ALLE boeien en kaders uit de visserskapel in de processie te laten meedragen. Dit brengt natuurlijk met zich mee dat we veel meer mensen nodig hebben.

Van de deelnemers van vorig jaar zijn er al verschillenden die hebben afgemeld wegens gezondheidsproblemen. We hebben dus niet alleen meer maar ook nieuwe mensen nodig.

Daarom doen we beroep op jullie persoonlijk, familieleden van vissers die het leven lieten op zee. Jullie zijn immers meer dan wie ook betrokken bij de herdenking van die vissers. Als je zelf niet kunt, willen jullie dan iemand anders aanspreken om één van de boeien of kaders mee te dragen tijdens de optocht? Je mag eventueel zelf de boei of kader bepalen.

Je kunt reageren via een mailtje naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of via een telefoontje naar 0478 502827.

Zo verneem je meteen alles over de processie en de zeewijding. Je medewerking zal door allen sterk gewaardeerd worden.

Bertrand Debouvere - Juul De Vocht

2018 08 14 152938Wijding van de nieuwe processievlag met meter mevr. Martha Devent (echt. Fernand De Backere) en peter André Desmidt als vertegenwoordigers van Heyst Leeft.

Oproep medewerkers processie zeewijding

Redactie

Heyst Leeft
2011
02
016-016
Ludo Sterkens
2023-06-19 15:26:46